Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις/ΜΔΕ Δίκαιο της Τέχνης και Διαχείριση της Τέχνης/ Υπ. Διδάκτωρ'

Η Εύη σπούδασε στη ΝομικήΣχολή του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο της Τέχνης και Διαχείριση της Τέχνης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Είναι υποψήφια διδάκτωρστον τομέα Πολιτικής Δικονομίας και Διεθνούς Διαιτησίας (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

Νομικός Σύμβουλος πνευματικών δημιουργών, εμπόρων έργων τέχνης, προγραμματιστών, καθώς και εταιρειών και νεοσύστατων επιχειρήσεων. Ήταν Λέκτορας Εμπορικού Δικαίου στο ICBS Athens International College. Έχει εργαστεί ως Νομικός - Μέλος του Νομικού Τμήματος του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας και ήταν αρμόδια να συνεπικουρεί στη νομική και διοικητική λειτουργία της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ).

Επικεντρώνεται στους τομείς του αστικού και εμπορικού / εταιρικού δικαίου, με έμφαση στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, στα εμπορικά σήματα, στο δίκαιο της τέχνης, στο δίκαιο του καταναλωτή, σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου, στην προστασία προσωπικών δεδομένων και στην τεχνολογία πληροφοριών.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε νομικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, τα προσωπικά δεδομένα και το αστικό δίκαιο. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας για την ελληνική συμβολή στο έργο Dictionnaire comparé du droit du patrimoine culturel.

Η Εύη μιλά ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά.

ΕπικοινωνίαΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.